Coaching
voor
bewustwording
en zelfsturing

HET LEVEN WILLEN VASTPAKKEN EN TEGEN JE EIGEN GRENZEN AANLOPEN

Vastgelopen… wat nu?

Het beste uit jezelf halen. Succesvol zijn. Maximaal resultaat halen. Als je bijna afgestudeerd bent of aan het begin van je loopbaan staat, is de interne en externe druk vaak hoog. Zó hoog dat je ineens vastloopt. Ineens ga je door een pijnlijke periode. Het goede nieuws? Dit is het begin van wie je bent en wat jij kunt! Graag help ik je om nieuwe stappen te zetten die bij je passen.

Veel talent, (bijna) afgestudeerd en toch gestrand. In mijn praktijk zie ik veel young adults worstelen. Met hun eigen verwachtingen, die van hun omgeving of die van hun familie. Dit zorgt vaak voor gevoelens van eenzaamheid, verwarring of teleurstelling. Een depressie, crisis en/of burn-out ligt op de loer. 

Je bent hierin niet alleen. Veel ambitieuze young adults richten zich vooral op het voldoen aan externe maatstaven en verliezen zichzelf. Waarom? Omdat de wensen van anderen vaak helderder zijn dan die van jezelf. Vaak ontdek je pas wat voor jou belangrijk is als je tegen je eigen grenzen aanloopt. 

Hoe zit het met jouw eigen keuzes? Wat moet je van de ander en wat wil je zelf? Mag je zijn wie je bent in deze tijd? Welke kwaliteiten hebben je gebracht waar je bent? En welke kwaliteiten heb je door de omstandigheden minder ontwikkeld? 

Het is tijd voor jou. Tijd om vragen te beantwoorden die je verder brengen! 
Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat nou écht belangrijk voor jou is. Hoe je je bewust kunt verhouden tot interne en externe verwachtingen. En vooral: hoe je een levensinvulling vindt die past bij jou en jouw intrinsieke waarden.  
 

Te sterk ontwikkelde vaardigheden kunnen je uitputten