Coaching
voor
bewustwording
en zelfsturing

wat heb je nodig om weer tot bloei te komen?

Martine

Zolang ik me kan herinneren ben ik intrinsiek geïnteresseerd in mensen en hun in- en externe systeem. Als kind luisterde ik graag naar mijn vrienden om zaken te ontrafelen. Wie ben je? Wat raakt je? Wat vind je belangrijk? Het heeft mijn volle interesse.

Benieuwd naar mensen, culturen en systemen startte ik mijn carrière in het bedrijfsleven. Ik werkte als interimmanager en veranderkundige en ondersteunde CEO’s in binnen- en buitenlandse organisaties.

In 2000 zette ik mijn eigen coachingspraktijk op. Samen met acht associés richtte ik me op het begeleiden van groepen managers en professionals. Zelf coachte ik interim-managers, executives en bestuurders, individueel en in groepen. Lekker stevige doelgroepen, met stevige cases. En hoe complexer, hoe liever!

In 2018 liep ik tegen mijn eigen grenzen aan. Door een erfelijke hartafwijking werd ik gedwongen mijn ambities los te laten. Een pijnlijke tijd, die mij terugbracht naar wat belangrijk is voor mij.

En nu? Nu voel ik mij rijk aan ervaringen, nieuwsgierig en onderzoekend. In individuele trajecten coach ik nog steeds executives met stevige vraagstukken.

Naast executives richt ik me bewust op young adults die het leven willen vastpakken, maar tegen hun eigen grenzen aanlopen. Waarom? Omdat ik het heel goed snap! Vooral in deze tijd is het vinden van je eigen pad niet eenvoudig.

Graag onderzoek ik samen met jou wat je nodig hebt om weer tot bloei te komen. Niet uitsluitend vanuit de tomeloze ambitie die je misschien ver heeft gebracht, maar meer vanuit je kern. 

Duidelijk en helder, met warmte en respect voor wie je bent, begeleid ik je bij het vinden van jouw antwoorden. Niet door je de weg te wijzen, maar door je te helpen het proces dat je doormaakt te structureren, te duiden en focus te brengen. 

Het resultaat: een nieuw begin… het begin van wie jij bent met wat jij kunt!

De wensen van anderen zijn vaak helderder dan je eigen wensen