Coaching
voor
bewustwording
en zelfsturing

ze voelt ongelofelijk goed aan waar je als mens behoefte aan hebt

Referenties

"Martine heeft de gave in korte tijd inzicht te creëren in jezelf, waardoor je in staat bent je innerlijke blokkades en mechanismen te zien. Ze leert je op zeer doeltreffende wijze je krachten blijvend te benutten en jezelf te sturen waar nodig. Ik voel me hierdoor weer als een vis in het water, wat ook een positief effect heeft op anderen en de dingen die ik wil bereiken."

Jort Neijenhuis, zelfstandig ondernemer 

YAD

Fleur Aalbrecht, manager recruitment

Martine is een coach die mij veel inzichten heeft gebracht. Na drie gesprekken had ik voor mijzelf helder welke kanten in mijzelf mij het meeste belemmerden in mijn werk en hoe ik deze zelf kon beïnvloeden en sturen.

Door dit inzicht kan ik mezelf als manager sneller ontwikkelen en hebben mijn directe collega’s meer aan mij. Door het traject wat ik met haar heb doorlopen durf ik ook meer: ik heb minder angst om te falen en minder angst om me uit te spreken in situaties met een groot publiek.

Als coach is Martine empathisch, kritisch, ze voelt ongelofelijk goed aan waar je als mens behoefte aan hebt, neemt goed de tijd maar pakt ook door als dat kan. Een coach die echt aan te raden is voor iedereen die aan het begin van zijn/haar (management)carrière staat en voor mensen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf, maar die niet bang zijn geconfronteerd te worden met zichzelf.

Maart 2020

Tim Blankenstein, student

Je merkt dat Martine echt om mensen geeft.

Martine kan goed luisteren: met volle interesse luistert ze niet alleen naar wat je feitelijk zegt, maar ook naar wat je voelt terwijl je het zegt. Ze is hier heel begaafd in. Doordat ze zo goed de emoties achter je woorden kan voelen weet ze goed door te dringen tot de kern van de zaken en waar je tegenaan loopt. In haar hulp blijft ze daarbij doorgaans down-to-earth en zal ze je nooit ideeën van haarzelf opdringen. Dit, samen met haar zorg en aandacht, voel je. Zelf loop ik na elke coaching sessie altijd met een gevoel van geluk en een groter begrip weg.

Martine geeft je een gestructureerde manier om de problemen waar je tegen aan loopt te analyseren en samen, vanuit jezelf, een oplossing te bedenken.

Door haar hulp ga ik nu veel gemakkelijker door het leven.

April 2020

Talitha Oosterom, fotografe

In 2011 heb ik samen met Martine ‘de reis door mezelf’ gemaakt. Een waardevol traject waar ik nog regelmatig aan terug denk en waar ik nog steeds veel waarde aan hecht.

Martine is een heel mooi mens waar ik me veilig bij voelde. Ze heeft mij tijdens mijn reis de tijd en ruimte gegeven te laten zien en te ontdekken wie ik echt ben, met respect en vertrouwen.

Dit deed ze op een manier door net wat verder te gaan dan ik durfde, op een ongedwongen respectvolle manier. Ze liet me daarbij inzien dat uit je comfortzone stappen niet eng is. Dit heeft me veel opgeleverd, wat me nog steeds zó waardevol is. Tot op de dag van vandaag.’

Maart 2020

martine is een coach voor mensen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf, maar die niet bang zijn geconfronteerd te worden met zichzelf